info    06 20 90 00 87

Trouw

test-01-800-600

Op je levensreis kom je als het goed is onderweg liefde tegen. Liefde in vele vormen en met vele gezichten. Liefde die er kan zijn voor je ouders, broer, zus, vriend, vriendin en als het je toevalt voor iemand die op een bijzondere manier in je hart mag wonen: een man of vrouw die jouw gelijke is, partner, lief, reisgenoot.
Eentje die je ziet zoals je bent, bij wie je naar binnen mag kijken en die dat mag bij jou. Eentje die je vertrouwen kunt en met wie je innig verbonden bent.

Vele gezichten heeft de liefde en vele vormen zijn er voor het vieren van de liefde. In een huiskamer, gemeentehuis, kerk of op het strand? Een burgerlijk of kerkelijk huwelijk of een viering bij een huwelijksjubileum? Er zijn allerlei redenen en momenten om bij stil te staan, om woorden te zoeken voor wat er diep van binnen bij je leeft en een ritueel te vinden dat je liefde verbeeldt.

Wil je een speciaal voor jou geschreven tekst of toespraak, een viering op maat of hulp bij het schrijven of vormgeven? Vraag naar de mogelijkheden!

Scroll to Top